UNDERSÖKNINGAR

SYNUNDERSÖKNING

Använder du glasögon eller kanske inget synhjälpmedel alls är det här rätt ände att börja i. En grundlig undersökning utförd av legitimerad optiker ger dig all information du behöver och hjälper dig att analysera ditt behov. Du får naturligtvis också skräddarsydda förslag på såväl synhjälpmedel som information om olika prisnivåer. Vi mäter ögats tryck och vid behov remitteras du till ögonläkare.

LINSUNDERSÖKNING

För dig som använder linser regelbundet rekommenderar vi att du kontrollerar dina ögon årligen. Har du varit hos oss tidigare får du såklart en påminnelse när det är dags kolla upp ögonen igen. Vid en linsundersökning undersöks ögat noggrant i mikroskop och synskärpan kontrolleras. Du får även ett glasögonrecept att komplettera dina linser med.

NYTILLPASSNING

Har du inga linser men är sugen på att testa? Då tar vi enkelt fram ett startpaket till dig. Där ingår en grundlig synundersökning, utprovning och tillpassning av rätt kontaktlinser för dina ögon och ditt synfel. Vi går igenom de alternativ som finns så att du är säker på att få det som passar dig allra bäst. Du får genomgå en kurs där du får lära dig att hantera dina linser, sätta i och ta ut dem. Och oroa dig inte, det fixar vi tillsammans! Du får kostnadsfria provlinser av oss och efter någon vecka bokar vi ett återbesök för att utvärdera och undersöka att ögonen fortfarande mår bra. Allt för att göra ditt linsbärande så säkert som möjligt. Allt detta ingår i vårt startpaket för linser.

KÖRKORTSTILLSTÅND

För dig som behöver ett synintyg för körkortstillstånd finns denna snabba och enkla undersökning. Det enda du behöver ha med dig är en legitimation och eventuella glasögon eller linser som du använder. Vi registrerar synintyget elektroniskt till transportstyrelsen, så inga papper behövs. Enkelt och smidigt.