OM OSS

CENTRALT I VAXHOLM, REDO ATT HJÄLPA DIG

Sedan många år, mitt på Hamngatan i idylliska Vaxholm hittar du vår mysiga och personliga butik. Här får du den finaste servicen, bredaste urvalet och högsta kvaliteten. Eftersom vi är en fristående butik hittar du här ett stort handplockat sortiment i många olika prisklasser.

Här kan du känna förtroende för din personliga optiker, du får tid och valmöjligheter, tips och vägledning för att välja det som passar just dig.  Med kunder från hela världen är vi vana vid att vara flexibla och letar alltid efter den bästa individuella lösningen för just dina önskemål.

Vi är ett familjeföretag och tillsammans har vi över 100 års erfarenhet av kundservice.

Petra Waxholms Optik

PETRA

Vår klippa och leg.optiker med kontaktlinsbehörighet. Med Petra kan du känna dig trygg oavsett vad hon hjälper dig med; glasögon, linser eller klockor.
Petra har över 20 års erfarenhet som optiker, och med sin långa efarenhet i glasögonverkstad kan hon lösa det mesta. Petra är dessutom en ”riktig” Vaxholmare.

Kajsa Waxholms Optik

KAJSA

Rutinerad och glad leg.optiker med mångårig erfarenhet. Kajsa är precis som Petra en ”riktig” Vaxholmare, och trots sin ödmjuka framtoning kan vi avslöja att hon har koll på det mesta som är värt att veta. Kajsa är dessutom behörig inom arbetsmedicin och kontaktlinser och hon kommer inte att ge sig innan ni tillsammans hittat den personliga lösning som är bäst för just dig.  

Maria Waxholms Optik

MARIA

I butiken hittar du vår norrländska stjärna Maria. Med stor energi, härliga skratt och mångårig erfarenhet av service kommer Maria att hjälpa dig framåt, oavsett ditt ärende. Först att kavla upp ärmarna har hon alltid en smart lösning på problemen! 

Nina Waxholms Optik

NINA

Energiknippe som älskar kunder och kundservice. Hjälper dig att hitta de bågar och solglasögon som passar just dig och din personliga stil. Alltid redo med den inspiration och de råd du behöver.
Nina har också stor passion för klockor och hjälper dig med glädje att välja ut rätt exemplar. 

Lisa Waxholms Optik

LISA

Butikschef och leg.optiker med kontaktlinsbehörighet samt arbetsmedicin.

Började optikkarriären i norrbotten i slutet av 90-talet och har sedan dess haft alla arbetsuppgifter man kan ha i en optikbutik. Nuförtiden vår allt-i-allo. Inköpsansvarig som älskar att hjälpa dig hitta snygga bågar.