Om oss

Mitt på Hamngatan i idylliska Vaxholm hittar du vår mysiga och personliga butik. Där har butiken legat sedan 2005 och vi strävar alltid efter att på ett personligt sätt erbjuda den bästa servicen och den högsta kvalitén.
Eftersom vi är en fristående butik har vi ett stort handplockat sortiment, självklart i olika prisklasser!
 
Vi står alltid redo att hjälpa dig med ditt ärende för dagen och strävar efter att du alltid ska lämna oss med ett leende på läpparna. Våra kunder kommer från hela världen och vi tar oss tid att hjälpa till på det sätt som passar just dig.
 
Vi är ett familjeföretag och tillsammans har vi över 150 års erfarenhet av kundservice.
P E T R A
Vår klippa och leg.optiker med kontaktlinsbehörighet. Med Petra kan du känna dig trygg oavsett vad hon hjälper dig med; glasögon, linser eller klockor.
Petra har över 20 års erfarenhet som optiker, och med sin långa efarenhet i glasögonverkstad kan hon lösa det mesta. Petra är dessutom en ”riktig” Vaxholmare.
 

N I N A
Energiknippe som älskar kunder och kundservice. Hjälper dig att hitta de bågar och solglasögon som passar just dig och din personliga stil. Alltid redo med den inspiration och de råd du behöver.
Nina har också stor passion för klockor och hjälper dig med glädje att välja ut rätt exemplar. 

K A J S A
Rutinerad och glad leg.optiker med mångårig erfarenhet. Kajsa är precis som Petra en "riktig" Vaxholmare, och det hon inte vet är inte värt att veta.
Kajsa är dessutom behörig inom såväl arbetsmedicin som kontaktlinser.  Kommer att se till att du alltid får den personliga lösning som är bäst för just dig!  

 
R O S E – M A R I E
Säljare och ekonomiansvarig. Hjälper dig gärna med båge glasögon och solglasögon. Ser med lätthet vad du passar i och tar sig tid att prova tillsammans med dig. Har över 40 års erfarenhet av att ta hand om dig som kund. 
L E N N A R T
I butiken hittar du Lennart, en av våra norrbottniska stjärnor. Han är riktigt vass på att hjälpa dig hitta bågar som är som gjorda för just dig. Lennart är också vår expert på klockor och batterier.
Vägleder dig tryggt med sitt tekniska kunnande och praktiska erfarenhet. 

L I S A
Butikschef och leg.optiker med kontaktlinsbehörighet samt arbetsmedicin. Började optikkarriären i norrbotten på 90-talet och har sedan dess haft alla arbetsuppgifter man kan ha i en optikbutik. Nuförtiden vår allt-i-allo. Inköpsansvarig som älskar att hjälpa dig hitta snygga bågar.