Om oss

Mitt på Hamngatan i idylliska Vaxholm hittar du vår mysiga och personliga butik. Där har butiken legat sedan 2005 och drivs i andan att alltid erbjuda den bästa servicen och den högsta kvalitén.
 
Vi står alltid redo att hjälpa dig med ditt ärende för dagen och strävar efter att du alltid ska lämna oss med ett leende på läpparna. Våra kunder kommer från hela Sverige och vi tar oss tid att hjälpa till på det sätt som passar just dig.
 
Vi är ett familjeföretag och tillsammans med våra anställda har vi över 100 års erfarenhet av kundservice.
L E N N A R T
I butiken hittar du Lennart, butiksägare och säljare, och riktigt vass på att hjälpa dig hitta bågar som är som gjorda för just dig. Lennart är också vår expert på klockor och batterier.
H A N N A H
Säljare och butiksvärdinna. Expert på allt som har med glasögon att göra. Är bokstavligt talat född in i optikbranschen. Hannah hittar du i butiken när vi har kvällsöppet och på helger. Fråga henne om hjälp med dina nya bågar!
L I S A
Butiksägare och leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet. Har många års erfarenhet av arbete i optikbutik. Började optikkarriären på 90-talet med att koka kaffe och städa, men erbjuder idag avancerade synundersökningar och älskar att hjälpa dig hitta nya bågar!
 
R O S E – M A R I E
Säljare och ekonomiguru. Hjälper dig gärna med båge glasögon och solglasögon. Ser vad du passar i och tar sig tid att prova tillsammans med dig. Har över 40 års erfarenhet av att ta hand om dig som kund! 
P E T R A
Vår klippa och leg. Optiker med kontakt-linsbehörighet. Med Petra kan du känna dig trygg oavsett vad hon hjälper dig med; glasögon, linser eller klockor. Petra har mångårig erfarenhet som optiker, och kan det mesta som är värt att kunna. Petra är dessutom en ”riktig” Vaxholmare.